SMS-inlägg

20120417_144441 (MMS)

Klinker eller matta? Nu är stugan dammsuge...

mms_img108042244 (MMS)

Klinker eller matta? Nu är stugan dammsugen och urstädad. Det nya golvet intaget så att det får ligga och luftast över helgen. Påskledighet råder på bygget... Efter att vi bestämt de sist armatur uttagen kommer vi pyssla med andra saker. Stor fråga nu är klinker eller matta i badrummet? För och nackdelar med allt. Glad Påsk! Hoppas solen lyser er lite på näsorna!

Byggla

Jag har blivit en bygglare http://www.byggla.se/, så här skriver de om sig själv:
"Hur bidrar man till bygginspiration på ett mer effektivt sätt än att skapa ett riktigt bra forum? På Byggmax brinner vi för hemmafixande och ville på ett smart sätt sammanföra er likasinnade runtom i landet. Resultatet blev Byggla, ett forum där vi vill uppnå känslan av att hojta byggtips över häcken även om man råkar bo i skilda landsändar. Genom Byggla blir vi alla goda grannar. Vi på Byggmax önskar er en spännande och inspirationsrik resa och hoppas att vårt initiativ bidrar till ökad fixarglädje."
Roligt att se andras projekt- en kille hade byggt sitt barn en lekstuga- i samma stil som boningshuset. Wow säger jag bara. På Byggla har jag bland annat beskrivit mer ingående hur vi la taket för dem som är nyfikna.

Här hittar ni mig http://www.byggla.se/Profil/?user=2773

Ha en bra dag/ Jessika

Luftvärmepumpen blev installerad i veckan....

mms_img203045647 (MMS)

Luftvärmepumpen blev installerad i veckan. Sms timer blev tillvalt. Vi kan slå på värmen med ett sms! Skönt och behagligt. Idag har det spikas väggpanel för hela slanten. Imorgon ska det inhandlas varor och sedan reglas för golvet i loftet. Jag tror inte jag blivit lurad idag, har någon av er det? Ha en trevlig kväll!

M kapar väggpanel

mms_img-97960460 (MMS)

M kapar väggpanel

Sovrum --> kök

Vi har gjort om ett av de enligt ritningarna tänkta sovrummen till kök. När jag i höstas började mäta var köksfönstret skulle komma i höjd, så insåg jag att köksinredningen skulle täcka delar av fönstret :/. Vi beställde ett nytt mindre fönster med 6-8 veckors leveranstid. Under vintern har fönstret täckts på följande sätt.

Duk, markisolering och duk. Det temporära bygget har hållit för väder och vind och för några veckor sedan såg det istället ut såhär...

Nya fönstret insatt

Första bilden är tagen från utsidan andra från insidan.
Trevlig söndag på er/ Jessika