Jag tror att min vän målaren hade varit nö...

Jag tror att min vän målaren hade varit nöjd med min täckning av fönsterna (love maskeringstejp). För att få anställning måste jag nog ta betalt per uppdrag, inte per timma. För snabb är jag inte. 3 fönster är kvar till imorgon, då ska jag bängla på ställningar och ha mig. Önska mig lycka till =)

Första bilden på första balken

mms_img-63413556 (MMS)

Första bilden på första balken

Målningen närmar sig, idag täcks det fönst...

mms_img189483802 (MMS)

Målningen närmar sig, idag täcks det fönster =)

SMS-inlägg

mms_img818513067 (MMS)

SMS-inlägg

mms_img143395754 (MMS)

Byte av dörr. Innermåttet på dörrarna som ...

mms_img-37328466 (MMS)

Byte av dörr. Innermåttet på dörrarna som följde med var 180cm!? Miss av oss att inte kolla det, men ärligt är jag lite besviken på säljaren som inte nämde det för oss. Vi beställde bland annat till tornet- för vi är inga korta personer ;). Nu har vi då bytt ut ytterdörren och väntar på fönsterdörren som kommer till veckan =)

Ett litet sidoprojekt så här på övertidsti...

mms_img-13940973 (MMS)

Ett litet sidoprojekt så här på övertidstimmar. En frukostaltan!

Ett litet sidoprojekt så här på övertidsti...

mms_img-13940973 (MMS)

Ett litet sidoprojekt så här på övertidstimmar. En frukostaltan!

Listningen börjar bli färdig. Vad "klart" ...

mms_img-15184855 (MMS)

Listningen börjar bli färdig. Vad "klart" det blir direkt. Snyggt värre. Längtar tills allt är klart för målaren- och målaren har tid...

Inser nu hur mycket jag ligger efter i dok...

Inser nu hur mycket jag ligger efter i dokumentationen. Eller att påvisa den för er, för korten finns i kameran. Ni har inte sett bild när taket var färdigpanelat, eller när lillrummet fick väggar. Ska fixa det

Tornet

mms_img824798940 (MMS)

Tornet

Hallväggen, mot badrummet

mms_img-45175246 (MMS)

Hallväggen, mot badrummet

Loft panel. Vi flyttade ut på ön, för att ...

mms_img-13207008 (MMS)

Loft panel. Vi flyttade ut på ön, för att maximera byggtiden. Men det är helgerna som det byggs på. Sambon jobbar borta söndag-torsdag, men mycket hinner ändå hända på helgerna. Idag har det kommit upp väggar i loftet och nu är det bara panelande kvar i tornet för att vi sedan ska kunna lägga det åt sidan. Nej glöm det, en vägg kvar i badrummet också... All el ska vara dragen, men det kommer säkert mer där också. Det är svårt att få till bra bilder i allt byggstök, men jag ska försöka bättra mig på att blogga.=)