Flytta hem...

Snickaren har en välförtjänt semester, det är därför vi satsar på att få icke byggrelatetade saker gjorda. Gårdagens IKEAtur var inte bara för inköp av tallrikar och stolar. Vi kompletterade köket (så det snart ska stå helt klart) med ett vinställ, armaturer, lite täckskivor och ett skåp över kylen (special, vad annars).
Ett annat mål i veckan är att vi ska börja städa ut här- göra höst- och flytta hem. Det är drygt tre veckor kvar till babyn är beräknad, och jag har hela tiden sagt att jag inte vill åka båt med värkar. Det är bara 800 m, men blåser det, så guppar det på ganska rejält. Vi behövet ställa i ordning för babyns nedkomst också, bädda, dubbelkolla vagn, kläder mm. Vi handlat mycket saker till stugan, men knappt något till den lilla. Behöver vi komplettera det? Vi är sist att skaffa barn i syskonskarorna men även bland många kompisar, det är bra, för vi har fått ärva mycket.:)
På fredag ska jag i alla fall äta hotellfrukost med gamla tjejgänget Roligt att träffa dem och hinna surra, och gott, fast det blir nog lite jobbigt att vakna och verkligen stiga upp 06,00!?

Kommentera inlägget här :